Menu
Your Cart

TERMENI & CONDIȚII

ACORD DE MEMBRU

Vă rugăm să citiți cu atenție acești „termeni de utilizare a site-ului” înainte de a utiliza site-ul nostru.


Se presupune că clienții noștri care folosesc și cumpără pe acest site de cumpărături au acceptat următorii termeni:

Paginile web de pe site-ul nostru și toate paginile legate de acesta („site-ul”) aparțin și sunt operate de compania ozhicret („Compania) la www.ozhicret.com. Prin utilizarea și continuarea utilizării serviciului de pe site, dumneavoastră („Utilizatorul”) sunteți supus următoarelor condiții în timp ce utilizați toate serviciile oferite pe site; Sunteți de acord că aveți dreptul, autoritatea și capacitatea juridică de a semna un contract în conformitate cu legile la care sunteți obligat și că aveți peste 18 ani, că ați citit și înțeles acest contract și că sunteți obligat prin termenii înscriși în contract.

Prezentul contract, fiind pe termen nedeterminat, impune părților drepturi și obligații cu privire la site-ul care face obiectul contractului, iar atunci când părțile acceptă/aprobă prezentul contract online sau în scris, acestea declară și se angajează că își vor îndeplini în totalitate drepturile și obligațiile menționate anterior, corect, la timp, în termenele solicitate în prezentul contract.

1. RESPONSABILITĂȚI

1.1. Compania își rezervă întotdeauna dreptul de a face modificări asupra prețurilor și produselor și serviciilor oferite.

1.2. Societatea acceptă și se obligă ca membrul să beneficieze de serviciile contractate, cu excepția defecțiunilor tehnice.

1.3. Utilizatorul este de acord în prealabil că nu va efectua inginerie inversă a utilizării site-ului și nici nu va întreprinde nicio altă acțiune pentru a găsi sau obține codul sursă al acestora, în caz contrar el va fi responsabil pentru daunele care pot apărea în fața terților, precum și că iar împotriva lui se vor lua măsuri penale.

1.4. Utilizatorul acceptă că va fi singurul responsabil pentru daunele pe care le poate suferi din cauza informațiilor incomplete și incorecte pe care le-a furnizat în momentul în care a devenit membru al site-ului și în cazul furnizării de informații greșite și în caz de încălcare. a acestui contract de către Membru, compania își poate rezilia calitatea de membru unilateral, fără nicio notificare sau avertisment.

1.5. Numele și adresa de protocol de internet (IP) ale furnizorului de servicii de internet utilizat de companie pentru a îmbunătăți și dezvolta site-ul web și/sau pentru a accesa site-ul web în cadrul reglementărilor legale, data și ora accesării site-ului web, paginile accesat în timp ce sunteți pe site și accesul la Internet al site-ului web care oferă conexiune directă la site-ul web. Unele informații, cum ar fi adresa, pot fi colectate. Utilizatorul este de acord cu colectarea acestor informații.

1.6. Utilizatorul nu trebuie să producă conținut contrar bunelor moravuri, ilegal, lezează drepturile terților, induce în eroare, ofensator, obscen, pornografic, lezează drepturile personale, încalcă drepturile de autor, încurajează activități ilegale, în activitățile sale, în orice parte a site-ului sau în comunicările sale. este de acord să nu împărtășească. În caz contrar, el este pe deplin responsabil pentru daune și în acest caz, oficialii „Site-ului” își pot suspenda sau desființa astfel de conturi și își rezervă dreptul de a iniția proceduri judiciare. Din acest motiv, în cazul în care apar solicitări de informații despre activitate sau conturi de utilizator din partea autorităților judiciare, își rezervă dreptul de a partaja aceste informații autorităților.


1.7. Relațiile membrilor site-ului între ei sau cu terți sunt pe propria răspundere.

2. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

2.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală de proprietate sau neînregistrate, cum ar fi titlul, denumirea comercială, marca comercială, brevetul, sigla, designul, informațiile și metoda din acest Site aparțin operatorului site-ului și companiei proprietare sau persoanei specificate și se află sub protecția legislației naționale și internaționale. . Vizitarea acestui Site sau utilizarea serviciilor de pe acest Site nu acordă niciun drept asupra unor astfel de drepturi de proprietate intelectuală.

2.2. Informațiile de pe site nu pot fi reproduse, publicate, copiate, prezentate și/sau transferate în niciun fel. Întregul site sau o parte a site-ului nu poate fi utilizat pe un alt site web fără permisiune. În cazul unei astfel de încălcări, utilizatorul va fi responsabil pentru îndeplinirea sumei despăgubirii solicitate de la companie din cauza prejudiciilor suferite de terți și a tuturor celorlalte obligații, inclusiv, dar fără a se limita la, cheltuielile de judecată și onorariile avocatului.

3. INFORMAȚII CONFIDENȚIALE

3.1. Compania nu va dezvălui informații personale transmise de utilizatori prin intermediul site-ului către terți. Aceste informații personale; Conține tot felul de alte informații pentru a identifica Utilizatorul, cum ar fi numele persoanei-prenume, adresa, numărul de telefon, telefonul mobil, adresa de e-mail și va fi denumit pe scurt „Informații confidențiale”.

3.2. Utilizator, promovare, reclamă, campanie, promovare, anunț etc. El/ea acceptă și declară că își dă acordul pentru a partaja comunicarea, starea portofoliului și informațiile demografice ale companiei care deține Site-ul cu filialele sale sau companiile din grup și să să primească mesaje electronice în acest context pentru ea însăși sau pentru filialele sale, limitat la utilizarea acestuia în cadrul activităților de marketing. Aceste informații personale pot fi folosite pentru a determina profilul clientului în cadrul companiei, pentru a oferi promoții și campanii potrivite profilului de client și pentru a efectua studii statistice.


3.3. Utilizatorul are dreptul de a anula consimțământul dat prin prezentul contract fără a explica niciun motiv. Societatea procesează imediat anularea și se abține de la a primi mesaje electronice în termen de 3 (trei) zile lucrătoare.

3.4. Informațiile confidențiale pot fi dezvăluite autorităților oficiale numai dacă aceste informații sunt solicitate în mod corespunzător de către autoritățile oficiale și când dezvăluirea către autoritățile oficiale este obligatorie în conformitate cu prevederile legislației obligatorii aplicabile.


4. FĂRĂ GARANȚIE:

Această clauză contractuală se va aplica în măsura maximă permisă de legea aplicabilă. Serviciile oferite de Companie sunt furnizate „ca atare” și „așa cum sunt disponibile” și sunt în mod expres sau implicit cu privire la serviciile sau aplicația (inclusiv orice informații conținute în acestea), inclusiv orice garanții implicite de vandabilitate, potrivire pentru un anumit scop sau neîncălcare. nu oferă nicio garanție, statutară sau de altă natură.

5. ÎNREGISTRARE ȘI SECURITATE

Utilizatorul trebuie să furnizeze informații de înregistrare exacte, complete și actualizate. În caz contrar, acest Acord va fi considerat a fi încălcat și contul poate fi închis fără informarea Utilizatorului. Utilizatorul este responsabil pentru parola și securitatea contului pe site și pe site-urile terților. În caz contrar, Compania nu poate fi făcută responsabilă pentru pierderea datelor și încălcările de securitate sau deteriorarea hardware-ului și dispozitivelor.

6. FORTA MAJORA

Nu se află sub controlul părților; Dezastre naturale, incendii, explozii, războaie civile, războaie, revolte, mișcări publice, declarații de mobilizare, greve, blocaje și epidemii, defecțiuni ale infrastructurii și internetului, întreruperi de curent (denumite în mod colectiv „Forța Majoră” mai jos) care decurg din contract. În cazul în care obligațiile devin neîndeplinite de către părți, părțile nu sunt responsabile pentru aceasta. În această perioadă, drepturile și obligațiile părților care decurg din prezentul Acord sunt suspendate.

7. COMPLETEZA ȘI APLICABILITATEA ACORDULUI

Dacă unul dintre termenii acestui contract devine parțial sau complet invalid, restul contractului va continua să fie valabil.

8. MODIFICĂRI ALE CONTRACTULUI


Societatea poate modifica oricând serviciile oferite pe site și termenii acestui contract, parțial sau complet. Modificările vor intra în vigoare de la data publicării pe site. Este responsabilitatea Utilizatorului să urmărească modificările. Se consideră că utilizatorul a acceptat aceste modificări continuând să beneficieze de serviciile oferite.

9. NOTIFICARE

Toate notificările care urmează să fie trimise părților legate de acest Acord se vor face prin adresa de e-mail cunoscută a Companiei și adresa de e-mail specificată de utilizator în formularul de membru. Utilizatorul este de acord ca adresa pe care a specificat-o la înscriere este o adresă de notificare valabilă, că va notifica cealaltă parte în scris în termen de 5 zile în cazul unor modificări, în caz contrar notificările la această adresă vor fi considerate valabile.


10. ACORD DE DOVĂ

În tot felul de litigii care pot apărea între părți pentru tranzacțiile aferente prezentului contract, registrele, înregistrările și documentele Părților, evidențele informatice și evidențele de fax vor fi acceptate ca probe în conformitate cu Legea de procedură civilă nr. 6100. , iar utilizatorul este de acord că nu va obiecta la aceste înregistrări.

11. SOLUȚIONAREA LITIGIILOR

Instanțele (centrale) și birourile de executare din Istanbul sunt autorizate să rezolve orice dispute care decurg din implementarea sau interpretarea prezentului acord.

12. Condiții de returnare și livrare

 • Comenzile dumneavoastră sunt livrate în 3-5 zile lucrătoare în România.
 • De îndată ce comenzile dvs. sunt pe drum și sunt livrate la unul dintre furnizorii noștri de servicii de transport, veți primi numărul dvs. de urmărire prin e-mail. Comanda dvs. este urmărită cu numărul dvs. de marfă, iar în cazul livrării, o puteți primi cu numărul dvs. de marfă.
 • Cumpărătorul plătește taxa de transport sub 1.000 RON. Compania noastra acopera vanzari de peste 1.000 RON.
 • Oz Hicret SRL își rezervă dreptul de a anula comanda în cazul oricăror comenzi defecte sau incorecte.


13. Retururi și rambursări

 • Produsele noastre de unică folosință nu pot fi returnate dacă sunt folosite.
 • Produsul achizitionat trebuie sa fie in cutia originala, nedeschis si nedeteriorat.
 • Returul complet al produsului trimis.
 • Perioada de returnare a produselor noastre este de 15 zile.
 • Prețul produsului va fi creditat înapoi în contul dvs. în termen de 7 zile lucrătoare.

14. Reclamație sau comunicare de calitate

 • Dacă aveți vreo reclamație cu privire la calitatea produsului, ne puteți contacta.
 • Puteți contacta centrul nostru de soluții.
 • Tel: +40 747 216 626 E-mail: [email protected]
Design, Hosting & Support By Shopgez.com
Cookie-urile ne permit să oferim mai eficient site-ul Öz Hicret și serviciile noastre. Pentru informații detaliate despre cookie-uri, puteți vizita Politica de confidențialitate.