Menu
Your Cart

Despre noi

Istoria Öz Hicret / CINE SUNTEM NOI?


Oz Hicret SRL, a fost fondată în anul 2001 în București, capitala României. Este o companie specializată în furnizarea de piese de schimb pentru vehicule grele. De la înființare, compania a înregistrat o creștere constantă și a obținut un impuls pozitiv. Scopul său principal este de a furniza în mod fiabil și prompt piesele de schimb necesare pentru vehiculele grele.


Oz Hicret SRL este o companie care plasează satisfacția clienților ca prioritate principală și este angajată să ofere soluții care să îndeplinească cerințele industriei. Cu capacitatea de a oferi servicii eficiente și rapide clienților, este un partener de afaceri de încredere și puternic pentru furnizarea de piese de schimb pentru vehiculele grele.


Öz Hicret Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş., a fost înființată în 1981. Inițial, compania furniza piese de schimb și servicii tehnice. Ea operează într-o zonă de 3055 m². Compania oferă servicii de mentenanță, reparații și piese de schimb pentru vehiculele grele. Grupul deserveste atât sectorul privat, cât și cel public, satisfăcând nevoile autobuzelor, camioanelor și altor vehicule grele. Se evidențiază în industrie prin serviciile sale de încredere și de înaltă calitate.


VIZIUNE

Să fie o instituție de frunte în industrie care adoptă inovația, dezvoltarea și schimbarea ca principii, inspiră încredere în mediul său cu valorile umane și structura sa corporativă și poate furniza toate serviciile tehnologice și de consultanță cu soluții economice.

 

MISIUNE

Prin combinarea puterii mărcilor pe care le reprezentăm cu transparența, onestitatea și etica de lucru pe care le avem de la înființare și luând în considerare și interesele clienților noștri, misiunea noastră este de a oferi abordări inovatoare, de încredere și analitice, împreună cu servicii de înaltă calitate în industria auto și în sectoarele conexe.


Politica noastră de Continuitate a Afacerilor


Ca Oz Hicret Automotive, considerăm satisfacția clienților și calitatea serviciilor drept cele mai importante valori, având în vedere toată infrastructura și forța de muncă pe care o deținem, precum și procesele pe care le desfășurăm. Ne ocupăm de vânzarea și distribuția de piese de schimb pentru vehicule grele și ușoare, folosind în mod eficient infrastructura tehnologică și promovăm dezvoltarea continuă în acest cadru.

Politica sistemului nostru de continuitate a afacerilor a fost concepută pentru a continua să îndeplinească nevoile clienților noștri, chiar și în cele mai adverse condiții, cu personalul expert și sistemul de management pe care le-am dezvoltat de la înființare. În acest context, ne propunem să gestionăm operațiunile și serviciile noastre, acordând cea mai mare importanță siguranței, sănătății angajaților noștri și protejării mediului.


Sistemul nostru de Management al Continuității Afacerilor va fi Îmbunătățit Continuu.


Design, Hosting & Support By Shopgez.com
Cookie-urile ne permit să oferim mai eficient site-ul Öz Hicret și serviciile noastre. Pentru informații detaliate despre cookie-uri, puteți vizita Politica de confidențialitate.