Menu
Your Cart

Livrare & Retur


LIVRARE PRODUSE


Livrările se efectuează de luni până vineri între orele 08:30 - 18:00.

Nu se fac livrări în weekend și în timpul sărbătorilor legale.

După confirmarea comenzii, timpul de livrare poate varia între 1 și 15 zile lucrătoare. Produsele din stoc sunt gata pentru livrare rapidă, dar termenul de livrare al produselor importate din străinătate poate varia în funcție de furnizori și factorii logistici. Continuăm să oferim cea mai bună servire, punând satisfacția clientului pe primul loc.

Livrăm comanda dvs. printr-o rețea de transport care minimizează timpul de livrare.


TAXE DE LIVRARE:

Comenzile de 1.000 RON sau mai mult (în limitele a 15 kg) beneficiază de livrare gratuită.

Taxele de transport pentru produse sau orice taxe suplimentare posibile vor fi comunicate pentru comenzile mai mici de 1.000 RON.

Produsele noastre pot fi, de asemenea, ridicate din magazin.

În cazul livrărilor în afara României, costul de transport și alte cheltuieli sunt suportate de către cumpărător.


Volum și Greutate:

Raportul dintre dimensiunea și greutatea coletului, adică greutatea volumetrică, este luat în considerare la calcularea costurilor de transport. Prin urmare, consultantul nostru de vânzări vă va informa cu privire la taxele de transport.


Exemple de produse cu greutate volumetrică mare includ:

- Kit ambreiaj, placă de presiune, disc tambur, disc frână, mâneta de frână, etc.


În Caz de Deteriorare a Produsului:

Dacă observați orice deteriorare la produsele pe care le-ați primit (goluri, zgârieturi, crăpături, sparte, etc.), vă recomandăm cu tărie să refuzați livrarea. Cu toate acestea, dacă ați acceptat coletul, vă recomandăm să urmați pașii de mai jos:


1. Dacă ați acceptat livrarea, solicitați curierului să completeze un proces-verbal și să descrieți detaliat deteriorările survenite în timpul livrării.

2. Dacă constatați deteriorările în cel mai scurt timp posibil, contactați-ne în termen de 24 de ore de la livrare. Puteți face acest lucru completând formularul de contact sau trimițând un e-mail la adresa [email protected].

3. Dacă procesele-verbale nu sunt completate în prezența curierului de livrare și nu se face nicio notificare ulterioară, rezolvarea problemei poate deveni mai complicată.


Vă rugăm să verificați cu atenție piesele din colet după primire. Orice reclamație privind deteriorarea sau pierderea în timpul transportului trebuie să fie raportată curierului după primirea coletului.

Datorită angajamentului nostru față de satisfacția clienților, suntem aici pentru a rezolva rapid orice probleme legate de produsele deteriorate. Vă rugăm să ne contactați imediat în cazul oricăror deteriorări.


Pentru Anularea Comenzii:

Dacă comanda dvs. se află în stadiul de pregătire și produsul nu a fost încă predat curierilor de transport, puteți să ne anunțați la +40 721216626 sau să trimiteți un e-mail la adresa [email protected]. Comanda dvs. va fi anulată în decursul zilei.

 

Procesul de Rambursare:

Produsul returnat va fi analizat de către reprezentanții Oz Hicret pentru a se asigura că îndeplinește condițiile de returnare. Produsele care respectă procedurile de returnare vor fi aprobate și suma aferentă produsului va fi returnată în contul dvs. bancar în termen de 10 zile lucrătoare. Este posibil ca suma să apară în contul dvs. bancar în 7-15 zile lucrătoare, în funcție de procedurile băncii.

 

• Produsul (produsele) trebuie să fie în ambalajul original, să nu fie deteriorate, să nu fie folosite și să nu fie deteriorate din cauza utilizării.

• Trebuie să furnizați factura de vânzare a produsului.

• Clientul este responsabil să returneze produsul în starea în care l-a primit și, în cazul utilizării, să compenseze pierderile de valoare ale mărfii datorate utilizării.


Programul de Returnare și Schimb: 8:30-16:00

Adresă: Bulevardul Iuliu Maniu 408, Sector 6, București 061127

Design, Hosting & Support By Shopgez.com
Cookie-urile ne permit să oferim mai eficient site-ul Öz Hicret și serviciile noastre. Pentru informații detaliate despre cookie-uri, puteți vizita Politica de confidențialitate.